Co vybrat
May 3, 2024

Americké Sportovní Automobily - Značky, které se Vyplatí Dovážet

Americké sportovní auta – vyplatí se je dovážet?

Americké Sportovní Automobily - Značky, které se Vyplatí Dovážet

Americké sportovní automobily – TOP 5 mezi Čechy

  • Ford Mustang
  • Chevrolet Camaro
  • Dodge Challenger
  • Chevrolet Corvette
  • Dodge Charger

Jak dlouho trvá, než dorazí sportovní auto z USA?

Shrnutí

Americké sportovní automobily jsou jedny z nejikoničtějších a nejuznávanějších vozidel na světě – zejména ve verzi sedan a kupé. Ať už jde o klasické modely ze 60. a 70. let nebo o novější konstrukční řešení, americké sportovní auta se vyznačují agresivním designem, silnými motory a charakteristickým zvukem. Jsou to velmi atraktivní možnosti pro milovníky motorismu, kteří hledají něco výjimečného a neopakovatelného. V dnešním článku představíme několik značek amerických sportovních automobilů, které stojí za zvážení při dovozu z USA! Příjemné čtení.

Americké sportovní auta – vyplatí se je dovážet?

Americké sportovní auta jsou velmi výhodné pro ty, kteří chtějí ušetřit až 30-40 % ve srovnání s nákupem vozidla z evropského trhu. V tomto případě je však třeba pečlivě analyzovat náklady na dovoz z USA, abyste se ujistili, že celý proces je rentabilní. V úvahu by měly být vzaty zejména:

  • dovoz,
  • homologace,
  • servis,
  • dostupnost náhradních dílů,
  • výbava.

Důležitá je také historie vozidla z Ameriky – ověříte ji na stránkách Carfax nebo Autocheck a ujistíte se o předchozích poškozeních a aktuálním technickém stavu.

Dovoz aut z USA je obvykle velmi výhodný, nicméně je vždy třeba být opatrný a důkladně zvážit všechny náklady spojené s dovozem vozidla, stejně jako náklady na jeho údržbu a provoz v Evropě.

Zjistěte již dnes: Auta z USA – stojí za to do nich investovat?

Americké sportovní sedany

Americké sportovní sedany jsou vozy s vysokým výkonem, obvykle s velkými motory a impozantním zrychlením (někdy i za 3 sekundy od 0 do 100 km/h). Jsou často vybaveny sportovním podvozkem, brzdami a pneumatikami, aby zajistily vynikající ovládání a kontrolu nad vozidlem.

Některé populární americké sportovní sedany jsou:

  • Dodge Charger – model vyráběný od roku 1966 (s motory o výkonu od 292 do 717 HP, ve verzi SRT Hellcat).
  • Chevrolet Impala SS – model vyráběný v 60. a 90. letech 20. století (s motory o výkonu od 300 do 415 HP).
  • Ford Taurus SHO – model vyráběný v letech 1989-1999 a znovu v letech 2010-2019 (s motory o výkonu od 220 do 365 HP).
  • Chrysler 300C – model vyráběný od roku 2005 (s motory o výkonu od 190 do 470 HP).
  • Cadillac CTS-V – model vyráběný od roku 2004 (s motory o výkonu od 400 do 640 HP).
  • Buick Regal GS – model vyráběný v 80. letech a znovu v letech 2011-2017 (s motory o výkonu od 160 do 310 HP).
  • Pontiac GTO – model vyráběný v 60. letech a znovu v letech 2004-2006 (s motory o výkonu od 350 do 400 HP).
  • Mercury Marauder – model vyráběný v letech 2003-2004 (s motorem V8 o výkonu 302 HP).

Americké sportovní automobily – TOP 5 mezi Čechy

S ohledem na současné standardy se dovoz Fordu Mustang z USA jeví jako jedna z nejčastějších volby mezi Čechy. Je třeba si uvědomit, že to je jen „špička ledovce“, protože lidé v České republice jsou nadšení také z dalších vozů, jako Chevrolet Camaro, Dodge Challenger, Chevrolet Corvette a Dodge Charger. Níže představujeme nejpopulárnější americké sportovní automobily. Značky, které ovládly americký trh a jsou dováženy do České republiky!

Ford Mustang

Kultovní americký sportovní automobil, který získal mnoho fanoušků po celém světě, včetně České republiky. Mustang nabízí dynamickou jízdu, charakteristický vzhled a širokou škálu motorů.

Chevrolet Camaro

Další kultovní ikona amerických sportovních automobilů. Camaro nabízí unikátní styl a nadprůměrné výkony srovnatelné s nejnovějšími BMW M3 Competition. Například model Camaro Zl1 je poháněn jednotkou 6.2 L, která dodává více než 600 HP. To zajišťuje zrychlení na stovku pod 4 sekundy.

Dodge Challenger

Populární americký sportovní automobil, který spojuje klasický vzhled s moderními technologiemi. Challenger nabízí mnoho možností motorů, včetně nejsilnějších verzí z řady Hellcat. Například model Dodge Challenger 6.2 Hellcat Widebody Coupe 2 je vybaven 717 koňskými silami.

Chevrolet Corvette

Pokud vás zajímají sportovní auta z USA, Chevrolet Corvette je pro vás ideální volbou. Corvette si získala absolutní popularitu po celém světě. Nabízí vysoké výkony, vynikající ovládání a sofistikované provedení z materiálů nejvyšší kvality (převážně alcantara a uhlíková vlákna).


Dodge Charger

Další populární americký sportovní automobil, který nabízí charakteristický vzhled a mnoho možností motorů. Charger je také dostupný v silné verzi SRT Hellcat, která je srovnatelná výkony s modelem Dodge Challenger Hellcat Widebody Coupe 2. Nejméně renomovaný kvůli relativně vysoké ceně – až 500 000 – 530 000 Kč za nejdražší verzi Hellcat 6.2. Pro srovnání – Dodge Challenger stojí maximálně 430 000 – 450 000 Kč při téměř identických parametrech.

Jak dlouho trvá, než dorazí sportovní auto z USA?

Chcete se dozvědět, jak dlouho trvá transport auta z USA do České republiky? Obvykle to trvá 3-4 měsíce. Pokud však dovážíte sportovní auta z USA ve spolupráci s renomovaným importérem, celý proces může trvat dokonce jen 2-3 měsíce, v závislosti na specifikách zakázky a počtu dovážených aut.

Shrnutí

Pokud vás zajímají luxusní sportovní auta, můžete je dovážet ze Spojených států. Bude to zcela jistě výhodnější finanční investice, než koupě identických exemplářů na evropském trhu. Doporučujeme využít služeb Anycar. Dovážíme luxusní sportovní automobily na zakázku už mnoho let. Podporujeme jak soukromé osoby, tak profesionální prodejce.

"Objete moře možností a dosáhněte toho nejlepšího v nákupu vozů s GTPartners – vaše brána k americkému automobilovému trhu."

Proces nákupu s GTPartners:

Zjednodušujeme celý proces nákupu a přepravy vozidla z USA. Naši specialisté vás provedou každým krokem, od vyhledání vašeho vysněného vozu, přes aukční proces, až po jeho dovoz a registraci v ČR.

Zakročte mimo tradiční trhy

Neomezujte se na lokální trh, kde jsou možnosti omezené a ceny vysoké. GTPartners otevírá dveře k mezinárodnímu trhu, kde si můžete vybrat vozidlo, které skutečně odpovídá vašim přáním a rozpočtu.

"Staňte se pánem silnic s vozem zvoleným z nekonečných možností, které nabízí americký trh, a užívejte si jízdu v duchu skutečné svobody."

Závěr

Nákup auta z USA přes GTPartners není jen o širokém výběru a úsporách. Je to o získání kvality, o které jste vždy snili, bez komplikací a s jistotou profesionálního servisu. S naším přístupem získáte nejen vozidlo, ale celý zážitek bez starostí a za lepší cenu. Zažijte rozdíl s GTPartners a vydejte se na cestu za vozem, který promění váš každodenní život.

Připraveni na změnu v garáži?
Získejte cenovou nabídku ještě dnes.